Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com
Tibetul – acea întâlnire pe care sufletul de mult o astepta...

Când avionul traversa Himalaya și cobora încet spre acel ținut magic, m-au impresionat munții atât de speciali și m-au lăsat fără cuvinte. Măreția lor tăcută, forma lor, un ceva de nedescris al lor, nu știu... chiar nu știu ce m-a făcut să-i ador... Când am ieșit din aeroport am fost întâmpinați de ghid cu tradiționalele eșarfe albe ca semn de bun venit, am zâmbit, am mulțumit, m-am suit în autocarul ce avea să ne ducă la hotel și am început să plâng... Habar n-aveam de ce. Era o emoție puternică, involuntară, era... ca o regăsire. O întâlnire mult așteptată cu... cineva..., sau mai degrabă, cu ceva drag. Fiind o ființă rațională, am căutat cât am putut să-mi ascund lacrimile și să le înțeleg scopul. Dar ele nu se dădeau bătute, pentru că voiau să-mi spună ceva. Ceva ca o șoaptă îmi spunea: ai mai trăit cândva aici. Ți-amintești?
Da, sufletul meu își amintea, însă... mintea mea nu. Nu știam când am mai fost acolo și ce am făcut, dar ȘTIAM că lacrimile acelea nu erau ceva... întâmplător. (continuare)Curs si initieri reiki Sistemul Usui Reiki gradele 1, 2 si 3, Bucuresti

curs reiki In cadrul acestui curs vor fi prezentate notiuni despre REIKI si SPIRITUALITATE atat teoretice cât si practice si se vor face acordajele reiki Usui (sistemul original) de gradul 1, 2 și 3 toate acordajele (initierile) o dată:

Vom discuta despre:

- misterele psihicului uman și energetica corpului;
- ce este reiki, ce nu este reiki;
- principiile reiki;
- SIMBOLURILE reiki, semnificatie si moduri de utilizare. (continuarea aici)


Curs si initieri Karuna reiki gradele 1 si 2

Seminar KARUNA REIKI este un sisteme reiki pe care îl recomand din toata inima. E un sistem ce te ajuta să te conectezi la natură, la energiile pământului, la îngeri și Arhangheli, la entități de lumină ce-ți aduc pacea lăuntrică și surâsul pe buze. Mărește sensibilitatea practicantului deschizându-i accesul la citirea cu mult mai multă finețe a energiilor subtile ale lumii înconjurătoare.
Se vor face acordajele pentru ambele grade o dată. (continuare)


Seminarii spiritualitate

Seminar Începând din 17 septembrie.
Temele vor fi diverse și vor avea ca subiecte psihologia umană și spiritualitatea. Necesită continuitate, interes și răbdare, dorință de cunoaștere și un spirit elevat. Nu contează vârsta, pregătirea ori domeniul de activitate. Contează doar interesul pentru aceste tematici, dorința de a căpăta echilibru și forță, dorița de a crește și de a păși spre tainele divine ale acestui (continuare)


Aici si acum

Nufar alb Trăim vremuri deosebite, iar acest lucru devine o certitudine prin simplul fapt că accesul la cunoașterea spirituală nu mai este îngrădit de nimic, cu excepția propriilor alegeri. Avem cărți, site-uri, maestri spirituali, seminarii, cursuri, chiar și descoperiri științifice, conferințe care îi învață pe oameni despre splendoarea divinității și nu în cele din urmă despre splendoarea ce stă ascunsă în fiecare din noi. Trebuie doar să alegem să facem pașii pe cale. Și să alegem calea care trebuie… calea personală și unică. (continuare)

Lumea Spirituala Click to join lumea_spirituala@yahoogroup.com

Carti publicate

fluturas

Descopera magia ascunsa in sufletul tau...

Cititorii fideli ai site-ului Lumea spirituala ma cunosc deja prin scrierile mele, la fel si cei ce mi-au citit cartile de spiritualitate si romanele initiatice. Lumea sufletului nu este decat o sora a primului meu site, o sora mai mica, la fel de frumosa, la fel de nazdravana, avand si ea aceeasi menire, respectiv raspandirea cunosterii. Nu o fac chiar in mod gratuit… Am si eu un oarece interes, doresc sa traiesc intr-o lume mai buna. Ma adresez oamenilor ce sunt in cautarea comorii magice ascunse in sufletul lor. (continuarea aici)

Pasarea Pheonix

Pasarea Pheonix

De ce e necesar un maestru…

Este o certitudine ca avem in noi samanta perfectiunii, e sadinta in noi, ascunsa undeva in adancurile sufletului, stim instinctiv despre ea, pentru ca o simtim ca pe un dor…. Un dor de ceva, ceva numit FERICIRE. Sa cauti fericirea este programul divin. (continuarea aici)