Home

CSS Nested Menus Css3Menu.comLectie de iubire

Lectie de iubire

-fragmente-

- În Biblie în Psalmul 23 scrie astfel: “Ridicaţi căpetenii, porţile voastre şi vă ridicaţi porţile cele veşnice şi va intra Împăratul slavei.” Despre ce crezi că e vorba, despre nişte ziduri de piatră, porţi de lemn sau uşi de metal?

- Nu... N-am citit tot psalmul, dar din câte îmi dau seama porţile veşnice sunt... chakrele. Am ghicit?

Barierele puse de subconstient cadeau una cate una, în fata noilor argumente ale mintii ce constatase ca se poate si altfel. Vazusem, deci trebuia sa cred. Subconstientul meu ceda încet, încet, dar numai dupa ce îsi prezenta cu toata forta argumentele lui de scolar eminent.

- Cine se crede magician si crede ca pentru asta trebuie sa fie luna pe cer, lumanari aprinse si fum de tamaie, e un pic cam departe de întelegerea adevarului si de cunoasterea darurilor cu care Dumnezeu ne-a înzestrat.

- Dar sa conduci, sa vorbesti si sa faci... lucruri fantastice instantaneu, mi se pare... cam mult. Uluitor...

- Un bun saman sau vrajitor sau fiu al lui Dumenzeu, zii cum vrei, trebuie sa fie ancorat în lume si tot în lume sa îsi traiasca viata de saman. Daca nu actionezi în lume, în miscare si în orice clipa esti doar un prestigitator priceput la trucuri ce iau ochii si încanta inima dar... sunt iluzii.

Ti-am spus, iubirea ori e, ori nu e. Ea e o energie. Nu poate exista decat într-o anumita forma, la un anumit nivel de vibratie. Gandeste-te daca un post de televiziune ar emite cu jumatate de semnal, cum s-ar vedea imaginea... distorsionata, instabila... Asa e si un anumit fel de iubire, distorsonata...

- Eu... Tu... Esti a mea. Vei fi mereu a mea... Eva. Chiar daca El s-a îndragostit de creatia Lui, chiar daca El mereu ne desparte... Eva, pentru ca vrea sa transcenzi viata si sa te întorci la El prin frecventa iubirii, pe care tu o fentezi mereu. O vei gasi... pentru ca Lumea are ciclurile ei si Viata timpul ei. Si pentru ca totul trebuie sa ia sfarsit pentru a începe din nou. Poate mai bine... poate mai frumos, poate... altfel... Dar pe noi doi nimeni nu ne poate desparti.

Sunt cu tine de dincolo de timp.

Sunt mai batran ca El. Vin de dincolo de timpul în care a fost conceput El. Pentru ca dincolo de Dumnezeul Pamantului exista un Dumnezeu Suprem, ce a creat toate aceste lumi. Însa... rolul de învatator si jucarie... m-a plictisit.

Toti, dar absolut toti pacientii, toti oamenii care au venit apoi la mine si la prima vedere puteau fi considerati bolnavi psihic, aveau diferite probleme de viata, dar... toti sufereau de fapt de una si aceeasi problema: lipsa de iubire.

În fata lui nu puteam minti, nu puteam juca teatru, nu puteam decat sa fiu eu însami. Iar asta era cea mai mare provocare.

Fragmente din romanul initiatic: "Lectie de iubire",

autor

Carla von Vlad

COMANDĂ AICI

Lumea Spirituala Click to join lumea_spirituala@yahoogroup.com

fluturas

Descopera magia ascunsa in sufletul tau...

Cititorii fideli ai site-ului Lumea spirituala ma cunosc deja prin scrierile mele, la fel si cei ce mi-au citit cartile de spiritualitate si romanele initiatice. Lumea sufletului nu este decat o sora a primului meu site, o sora mai mica, la fel de frumosa, la fel de nazdravana, avand si ea aceeasi menire, respectiv raspandirea cunosterii. Nu o fac chiar in mod gratuit… Am si eu un oarece interes, doresc sa traiesc intr-o lume mai buna. Ma adresez oamenilor ce sunt in cautarea comorii magice ascunse in sufletul lor. (continuarea aici)


Pasarea Pheonix

De ce e necesar un maestru…

Este o certitudine ca avem in noi samanta perfectiunii, e sadinta in noi, ascunsa undeva in adancurile sufletului, stim instinctiv despre ea, pentru ca o simtim ca pe un dor…. Un dor de ceva, ceva numit FERICIRE. Sa cauti fericirea este programul divin. (continuarea aici)