Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com

Seminarii de spiritualitate – începând din 12 aprilie - de două ori într-o lună!

Unicitate Dezvoltare spirituală, cunoaștere, autocunoaștere, echilibrare energetică, vindecare, schimbare, evoluție…

“Doresc să creez un grup de spiritualitate, în care oamenii să învețe, să își deschidă sufletul și mintea spre lumină, acea lumină ce te conduce pe drumul unei vieți bune, echilibrate si prospere. Doresc ca oamenii se cunoască pe ei înșisi, să cunoască frumusețea din ei… divinitatea din ei. Să cunoască acel adevar care îi va face liberi. Un grup în care oamenii să socializeze cu cei ce au aceleași preocupări, cu cei aflati pe aceeași cale… calea magică și luminoasă a cunoașterii spirituale.”

Temele vor fi diverse și la fiecare seminar vom aborda una din temele principale la alegerea cursanților, o meditație ghidată si o tehnică de ridicare a vibratiei și vindecare/echilibrare energetică, discuții, întrebări și răspunsuri.

PRINCIPALELE TEME ABORDATE VOR FI:
- relațiile de cuplu,
- comunicarea si ce o bruiază
- relatia părinte-copil, prezent, trecut, conștient, inconștient.
- legile spirituale – altele decat cele deja cunoascute.
- atacul psi și protecția – cele mai eficiente metode de protectie.
- tainele psihicului uman - notiuni esențiale de psihologie
– cum se formează si cum se schimbă credințele și percepțiile,
- textele parintilor și cum ne influențează ele,
- mastile inconștientului, cine esti tu, cum te raportezi la ceilalti,
- tehnici energetice de echilibrare a chakrelor
- tehnici de curătare a câmpului auric,
- tehnici de ridicare a vibratiei energetice, altele decât reiki,
-tehnici de conectare la entități de vibrație înaltă
- cum ne rugăm eficient și corect
- noțiuni de info-energetică – fizică cuantică, teoria holografică, teoria morfogenetică si aplicații ale acestora în viața cotidiană cu scopul dirijării împlinirii destinului liber ales, centrare pe inimă.
- Mărturii din lumea de dincolo - discuții.
- Vise semnificații și descifrare.
- Meditații ghidate – ce deschid portile către propriul SINE, către suflet, către divinitatea din noi si de dincolo de noi - meditatii ghidate de relaxare, de echilibrare energetică, de sondare a inconștientului, de înțelegere si comunicare cu propriul suflet – aceste meditații vor fi urmate de discuții despre ceea ce a fost revelat fiecăruia de către propriul său inconștient.

Veți descoperi propriile emoții pozitive, propriile blocaje emoționale ce se transformă în blocaje energetice ce stau în fața fluxului vieții printr-o discutie personală și personalizată despre modalitatea de înlăturare a eventualului blocaj.

- întrebări și răspunsuri despre subiectele din temele abordate.

Scopul acestor seminarii:

- evolutia spirituală prin cunoaștere, autocunoaștere, vindecarea emoțională prin înțelegere, ridicarea vibrației energetice, schimbarea schemelor mentale și aducerea armoniei în destin, învățarea tehnicilor de conectare la lumină, cunoașterea legilor spirituale reale, intrarea în contact cu adevăratele intentii ale propriului sufletului, aflarea menirii karmice din viața aceasta, cunoașterea adevăratului sine și accesul la divinitatea ce există în ființa ta și în fiecare ființă.

Costuri: 50 ron pe seminar.

Durata fiecărui seminar aproximativ 2-3 ore.

Se primesc înscrieri pănâ la data de 7 aprilie inclusiv, la adresa de mail: lumea_spirituala@yahoo.com

Nume, varsta, localitate, profesia și ocupația actuală (nu locul de muncă) eventual un număr de telefon (acesta nu este obligatoriu), dacă sunteti sau nu intiat reiki sau alt sistem energetic ( acest curs NU se adreseaza doar celor initiati).

Locația va fi comunicată celor înscriși, în timp util – după finalul înscrierilor. Ea este centrală si accesibilă atât cu mijloace de transport în comun (metrou, autobuze, tramvai) cât și cu autoturism propriu.

Sunteti bineveniți!

Carla von Vlad

Lumea Spirituala Click to join lumea_spirituala@yahoogroup.com

fluturas

Descopera magia ascunsa in sufletul tau...

Cititorii fideli ai site-ului Lumea spirituala ma cunosc deja prin scrierile mele, la fel si cei ce mi-au citit cartile de spiritualitate si romanele initiatice. Lumea sufletului nu este decat o sora a primului meu site, o sora mai mica, la fel de frumosa, la fel de nazdravana, avand si ea aceeasi menire, respectiv raspandirea cunosterii. Nu o fac chiar in mod gratuit… Am si eu un oarece interes, doresc sa traiesc intr-o lume mai buna. (continuarea aici)

Pasarea Pheonix

Pasarea Pheonix

De ce e necesar un maestru…

Este o certitudine ca avem in noi samanta perfectiunii, e sadinta in noi, ascunsa undeva in adancurile sufletului, stim instinctiv despre ea, pentru ca o simtim ca pe un dor…. Un dor de ceva, ceva numit FERICIRE. Sa cauti fericirea este programul divin. (continuarea aici)