Home

CSS Nested Menus Css3Menu.comMesager

Mesagerul divin

Vi s-a intamplat vreodata sa intalniti un om care sa va schimbe viata intr-o ora? Nu viata in sens material, ci perspectiva asupra ei, mai exact asupra acelei particele din suflet care inca era nelinistita, avea intrebari sau lacrima... Fara sa vrea, fara sa stie, fara sa faca nimic special, ci doar fiind el insusi, purtand un dialog banal pentru el, dar atat de la obiect pentru sufletul tau, prezenta divina din Sinele lui lucreaza magic asupra ta.
Franturi din viata lui, precum pasari albe pe un cer fara pata, vin ca raspunsuri la intrebari nerostite decat tainic, in gand.
Realizezi ca ceva se intampla, fara sa stii exact ce. Stii ca mai tarziu va veni si raspunsul unei intrebari pe care nici nu indrasnesti sa ti-o pui. Raspunsul vine deodata, cand omul acela este deja prea departe ca sa ii multumesti, raspunsul acela indelung cautat, ce de fapt e o stare, o emotie, o revelatie...
Atunci intelegi ca omul acela n-a venit in calea ta intamplator ci in urma rugaciunilor tale, ce au provocat divinitatea sa creeze sincronicitati. Pentru ca asta inseamna intersectarea intrebarilor tale cu rapusul Sau ce potriveste lucrurile in Matricea acestei imensitati.
O intalnire intr-un cotext banal, un dialog despre toate si despre nimic special, o ora de viata... si sufletul tau se modifica lin sub cuvintele sale, vede deodata lucrurile altfel, intelege ce nu putea intelege altfel. Prezenta acelei persoane e prin ea insasi un raspuns.
Si-ti spui... “Asta era... Deci cam asa stau lucrurile. Da, acum inteleg”, si ceva se schimba vesnic in sufletul tau.
El pleaca pe drumul sau, se duce pe calea destinului, traind mai departe, fara sa realizeze ca el a schimbat ceva, insa are meritul acela stiut doar de maretia tainica a universului si de tine. El insusi habar n-are, nu stie de ce, intr-o zi, undeva, candva, isi va primi la schimb plata benefica. Nu stie ca si-a jucat excelent rolul in scenariul scris de divinitate, si anume acela de mesager divin in viata cuiva. De raspuns viu la o veche si nerostita intrebare...

Carla von Vlad

Lumea Spirituala Click to join lumea_spirituala@yahoogroup.com

fluturas

Descopera magia ascunsa in sufletul tau...

Cititorii fideli ai site-ului Lumea spirituala ma cunosc deja prin scrierile mele, la fel si cei ce mi-au citit cartile de spiritualitate si romanele initiatice. Lumea sufletului nu este decat o sora a primului meu site, o sora mai mica, la fel de frumosa, la fel de nazdravana, avand si ea aceeasi menire, respectiv raspandirea cunosterii. Nu o fac chiar in mod gratuit… Am si eu un oarece interes, doresc sa traiesc intr-o lume mai buna. (continuarea aici)

Pasarea Pheonix

De ce e necesar un maestru…

Este o certitudine ca avem in noi samanta perfectiunii, e sadinta in noi, ascunsa undeva in adancurile sufletului, stim instinctiv despre ea, pentru ca o simtim ca pe un dor…. Un dor de ceva, ceva numit FERICIRE. Sa cauti fericirea este programul divin. (continuarea aici)