Home

CSS Nested Menus Css3Menu.comLectie de iubire

Lectie de iubire

-fragmente-

- În Biblie în Psalmul 23 scrie astfel: “Ridicaţi căpetenii, porţile voastre şi vă ridicaţi porţile cele veşnice şi va intra Împăratul slavei.” Despre ce crezi că e vorba, despre nişte ziduri de piatră, porţi de lemn sau uşi de metal?
- Nu... N-am citit tot psalmul, dar din câte îmi dau seama porţile veşnice sunt... chakrele. Am ghicit?
Barierele puse de subconstient cadeau una cate una, în fata noilor argumente ale mintii ce constatase ca se poate si altfel. Vazusem, deci trebuia sa cred. (continuarea aici)Reiki si invataturile hristice

Reiki si invataturile hristice

-fragmente-

Lumina este aceeaşi pentru toţi, Dumnezeu nu împarte oamenii în religii, sau sisteme de accesare a Luminii sau de curăţare a psihicului, dar ştie să asculte cererile fiecăruia conform limbajului şi înţelegerii sale. Toate i se subsumează pentru că în fond, şi în esenţă, El este autorul lor. Pentru El e tot una, unica diferenţă o facem noi!

Chiar dacă reiki este o metodă modernă, cu rădăcini extrem de vechi, după cum spun unele legende, reiki are darul nepreţuit de a ne ajuta să înţelegem adevăratul sens al învăţăturilor hristice. (continuarea aici)


Steaua dubla

Steaua dubla

-fragmente-

Am revenit în întunericul camerei mele, m-am deparatat de geam si m-am lasat în genunchi pe podea. Trebuia sa aflu, sa aflu de ce mie mi se întampla mereu asa. De ce nu aveam niciodata parte de barbatii de care ma îndragosteam, de ce n-aveam parte de ceea ce-mi doream mai mult, de dragoste. Si mai ales de ce totul începea dupa acelasi scenariu, tras la indigo: ei ma placeau, ma curtau, ma provocau si apoi... dispareau misterios dar indubitabil definitiv din viata mea.
Daca e asa... Pai atunci... Ce e Universul asta? (continuarea aici)


Forta nevazuta a credintei

Forta nevazuta a credintei

-fragmente-

Zburam singură în noapte şi luminile treceau şi ele în zbor pe lângă mine. Pe unele parcă le îmbrăţişam. Era frumos, era bine. Timpul şi spaţiul păreau a fi cu totul altceva decât noţiunile cunoscute până atunci. Era atâta pace... şi atâta viaţă în acelasi timp. Stele zburau şi ele schimbindu-si locul şi culorile, iar Galaxiile erau pictate în toate nuanţele Universului şi se vedeau îndepartete zburând şi ele. Sau doar eu zburam. Nu ştiu…
Era ceva ce nu mai trăisem. Senzaţia ce îmi învăluia sufletul era că o şoaptă de iubire infinită, ca Universul, vie, ca sufletul meu vesnic, (continuarea aici)


Dincolo de perfectiune

Dincolo de perfectiune

-fragmente-

Mi-am dat seama că jurnalul ei, era mai mult decât un jurnal, că în acele pagini îngălbenite de vreme e cuprins spiritul acelor vremuri schimbatoare din anii 90, spiritul studenţiei noastre şi sufletul viu al acelui timp plin de farmec. Şi... sufletul ei, întreg.
Pentru o clipă m-am întrebat dacă povestea ei de dragoste cu celebrul politicin a existat cu adevărat. Părea o poveste de vis... Părea o iubire ireal de frumoasă, romantică... cu aşteptări, cu speranţe, cu mult prea puţine întâlniri, dar un charm ce puţine iubiri l-au trăit. (continuarea aici)

Puteti comanda carti sau contacta autoarea acestui si site la adresa de mail

Lumea Spirituala Click to join lumea_spirituala@yahoogroup.com

fluturas

Descopera magia ascunsa in sufletul tau...

Cititorii fideli ai site-ului Lumea spirituala ma cunosc deja prin scrierile mele, la fel si cei ce mi-au citit cartile de spiritualitate si romanele initiatice. Lumea sufletului nu este decat o sora a primului meu site, o sora mai mica, la fel de frumosa, la fel de nazdravana, avand si ea aceeasi menire, respectiv raspandirea cunosterii. Nu o fac chiar in mod gratuit… Am si eu un oarece interes, doresc sa traiesc intr-o lume mai buna. Ma adresez oamenilor ce sunt in cautarea comorii magice ascunse in sufletul lor. (continuarea aici)


Pasarea Pheonix

De ce e necesar un maestru…

Este o certitudine ca avem in noi samanta perfectiunii, e sadinta in noi, ascunsa undeva in adancurile sufletului, stim instinctiv despre ea, pentru ca o simtim ca pe un dor…. Un dor de ceva, ceva numit FERICIRE. Sa cauti fericirea este programul divin. (continuarea aici)