Home

CSS Nested Menus Css3Menu.comfluturas

Descopera magia ascunsa in sufletul tau...

Cititorii fideli ai site-ului Lumea spirituala ma cunosc deja prin scrierile mele, la fel si cei ce mi-au citit cartile de spiritualitate si romanele initiatice. Lumea sufletului nu este decat o sora a primului meu site, o sora mai mica, la fel de frumosa, la fel de nazdravana, avand si ea aceeasi menire, respectiv raspandirea cunosterii. Nu fac acest lucru chiar in mod gratuit... Am si eu un oarece interes, doresc sa traiesc intr-o lume mai buna.

Ma adresez oamenilor ce sunt in cautarea comorii magice ascunse in sufletul lor. Se stie,in fiece suflet e o comoara. Multi au gasit-o deja si sunt in acea faza in care inca sunt uimiti de frumusetea fiecarei bijuterii uitate, prafuite, inegrite de vreme, dar care in pofida acestui fapt, este creata din aur pur, din acel aur cautat din vremuri stravechi de catre alchimisti, aurul spiritual al cunoasterii.

Bijuteriile iau forme simple, numite: bunatate, incredere, iubire, indrazneala, bucurie, zambet, puterea de a crea, libertate, armonie sau intr-un cuvant DIVINITATE.

Unii au gasit acest aur sublim si il scot la lumina stergandu-l de praful uitarii, altii desi au sters acest praf, inca nu pot crede ca au hainele potrivite pentru a-l purta, ori cred ca nu merita, ori mai asteapta inca ocazia aceea speciala,ocazie ce va veni maine, si iar maine, niciodata azi... Altii nu vor decat sa-si reconfirme ce stiu, sa imi reaminteasca ori sa se simta bine in compania unor ganduri ce exprima ideile cu care ei rezoneaza.

Lumea sufletului e sora mai mica a Lumii spirituale, e la fel si totusi un pic diferita. De aceea va invit sa le primiti in inima voastra pe amadoua.

Descopera magicianul din tine, creatorul de viata. Descopera intelepciunea straveche cu care ai fost inzestrat de la inceputurile lumii. Daca nu stii cum, invata acest lucru si il vei putea face.

Primul pas e sa vrei, apoi vin ceilalti, sa alegi, sa citesti, sa meditezi, sa observi, sa iubesti, sa fii atent si sa crezi.

Precum stii, esti parte din creatie, toti suntem dumnezei ai vietii noastre, toti suntem magicieni, chiar daca drumul spre reamintirea magiei, trece prin cararile vietii ce uneori le strabatem ani buni, trecem prin intamplari si situatii, prin lacrimi, zambete, dezamagiri si reusite, altfel spus, prin ceea ce poate fi numit simplu viata. Trebuie doar sa alegi si vei reusi tot. Sigur, ca sa ajungi la cunoastere nu e simplu. Dar rezultatul merita acest efort.

Am mai spus-o deja, nu conteaza prea mult ce sunt eu, ci conteaza ceea ce scriu si ce am ales sa ii invat in acesti ani pe oameni. Asta face parte din menirea mea. Totusi curiozitatea este ceva firesc, asa ca am sa va spun despre mine ca sunt scriitoare, sunt psiholog si sunt maestru reiki in cateva sisteme, respectiv in cele cu care am rezonat. Pentru alte detalii despre mine si cine sunt va invit sa cititi pe site-ul lumea spirituala, aici.

Cu iubire,

Carla von Vlad

Lumea Spirituala Click to join lumea_spirituala@yahoogroup.com


cursuri

Pasarea Pheonix

De ce e necesar un maestru...

Este o certitudine ca avem in noi samanta perfectiunii, e sadinta in noi, ascunsa undeva in adancurile sufletului, stim instinctiv despre ea, pentru ca o simtim ca pe un dor... Un dor de ceva, ceva numit FERICIRE. Sa cauti fericirea este programul divin. (continuarea aici)