Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com
inimi

Pisica, un terapeut perfect si uneori mai mult decât atât

Nu am crezut, dar e adevarat !
Când cineva, un terapeut, a spus ca animalele de casa, atât pisicile cât si câinii de companie se sacrifica uneori pentru noi, mai exact pot muri în locul unui om, mi s-a parut ciudat si în concluzie am pus sub semnul întrebarii spusele acestuia cu obisnuitu-mi scepticism... (continuarea aici)


Mesager

Mesagerul divin

Vi s-a intamplat vreodata sa intalniti un om care sa va schimbe viata intr-o ora? Nu viata in sens material, ci perspectiva asupra ei, mai exact asupra acelei particele din suflet care inca era nelinistita, avea intrebari sau lacrima... Fara sa vrea, fara sa stie, fara sa faca nimic special, ci doar fiind el insusi, purtand un dialog banal pentru el, dar atat de la obiect pentru sufletul tau, prezenta divina din Sinele lui lucreaza magic asupra ta. (continuarea aici)Atlantida

Blestemul marii preotese din Atlantida

Valuri inalte cat casa se apropiau din departari, iar pamantul se zguduia nepasator in fata incercarilor disperate ale oamenilor de stiinta atlanti a-l opri cu tehnologia lor avansata. Era tardiv, totul se distrugea rapid si sigur, nimic nu mai putea opri furia naturii... (continuarea aici)Intalnire

Intalnire in ceruri

Yani privi florile si inchise ochii lasandu-se mangaiata de atingerea adierii primavaratice si inmiresmate ce plutea in aer. Era unul din momentele de bucurie deplina pe care si le daruia cand lua o pauza din activitatile pe care alesese sa le indeplineasca. Doar se afla intr-un cer inalt si asa erau legile pe-acolo. De cativa ani buni trecuse in ceea ce numim pe buna dreptate “lumea de dincolo”, sau “lumea nevazutelor” si ajunsese intr-un Cer de vibratie mare, acolo unde... (continuarea aici)Iubire infinita

Iubire infinita dincolo de timp

Alma si Greta se intalneau din cand in cand, pentru ca erau in acelasi grup de prieteni. Simteau aceasi emotia placuta si bucurie secreta atunci cand erau impreuna, chiar daca Alma era o copila, iar Greta o femeie matura. Timpul trecea, adaugand ani in calendar si amintiri in vietile lor... Cand Eli venea in vizita la prieteni insotita de fiica sa Alma, (continuarea aici)


Masina destinului

Masina destinului

„Se spune despre dragoste ca e mai presus de orice, mai puternica decît oricine. Nu stiam de ce spun oamenii asta, insa acum am aflat. Sunt indragostita! Ma simt ca si cum as fi pasit pe un pod de lumina, de lumina ce duce spre infinit spre un infinit... ce in mod ciudat, parca-s eu, parca imi apartine si totusi in el e intreaga lume. Insa... mie, nu-mi trebuie toata acea lume pentru ca eu in acest infinit... (continuarea aici)

Lumea Spirituala Click to join lumea_spirituala@yahoogroup.com

fluturas

Descopera magia ascunsa in sufletul tau...

Cititorii fideli ai site-ului Lumea spirituala ma cunosc deja prin scrierile mele, la fel si cei ce mi-au citit cartile de spiritualitate si romanele initiatice. Lumea sufletului nu este decat o sora a primului meu site, o sora mai mica, la fel de frumosa, la fel de nazdravana, avand si ea aceeasi menire, respectiv raspandirea cunosterii. Nu o fac chiar in mod gratuit… Am si eu un oarece interes, doresc sa traiesc intr-o lume mai buna. Ma adresez oamenilor ce sunt in cautarea comorii magice ascunse in sufletul lor. (continuarea aici)


Pasarea Pheonix

De ce e necesar un maestru…

Este o certitudine ca avem in noi samanta perfectiunii, e sadinta in noi, ascunsa undeva in adancurile sufletului, stim instinctiv despre ea, pentru ca o simtim ca pe un dor…. Un dor de ceva, ceva numit FERICIRE. Sa cauti fericirea este programul divin. (continuarea aici)