Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com
Curs si initieri reiki Sistemul Usui Reiki gradele 1, 2 si 3, Bucuresti

curs reiki In cadrul acestui curs vor fi prezentate notiuni despre REIKI si SPIRITUALITATE atat teoretice cât si practice si se vor face acordajele reiki Usui (sistemul original) de gradul 1, 2 și 3 toate acordajele (initierile) o dată:

Vom discuta despre:

- misterele psihicului uman și energetica corpului.
- ce este reiki, ce nu este reiki
- principiile reiki
- SIMBOLURILE reiki, semnificatie si moduri de utilizare.
- utilizarea reiki in DIVERSE SCOPURI: autotratament, tratament, curatare obiecte, locuri, transmiterea energiei la distanta, tratamente aplicate plantelor si animalelor.
- notiuni introductive despre CHAKRE.
- notiuni de PROTECȚIE ENERGETICĂ.
- CREAREA REALITĂȚII.
- tratamentul RAPID reiki.
- Reiki si PUTEREA SPIRITUALA
- Cum folosim reiki pentru a obtine ARMONIA INTERIOARĂ.

Maestru - Carla von Vlad - psiholog, scriitoare și maestru reiki, autoarea site-uri: Lumea spirituală și Lumea sufletului.

Maestru in sistemele:
- Usui reiki,
- Karuna reiki,
- Shamballa reiki,
- Gendai reiki,
- Grand Master reiki
- initiata în Ordinul lui Melchisedek.

Initierile in sistemul Usui reiki – toate cele 3 grade o dată - 1, 2, 3 – cost total – 500 lei.

Durata curs reiki + intieri aproximativ 4 ore.

Se primesc înscrieri , la adresa de mail: lumea_spirituala@yahoo.com sau pe acest site.

Rog mentionati numele complet, vârsta, daca ati mai practicat vreo tehnică spirituală sau ati mai fost inițiati, dacă suferiți de vreo boală cronică și dacă da, precizati care anume, localitatea și un număr de telefon.

Locația va fi comunicată celor înscriși, în timp util – după finalul înscrierilor. Ea este centrală si accesibilă atât cu mijloace de transport în comun (metrou, autobuze, tramvai) cât și cu autoturism propriu.

„De când am primit acordajele reiki am început să urc pe scara spirituală. Viața mea s-a schimbat, am înțeles cine sunt. A fost ca o deschidere, de fapt asta a și fost, o deschidere spre ceea ce dintotdeauna sufletul meu și-a dorit. Prin reiki am primit lumina, ce m-a eliberat de multe blocaje energetice. Astfel am reușit să fac a doua facultate Psihologia, am publicat 5 cărți pe teme spirituale (Lecție de iubire, Reiki si învățăturile hristice, Steua dublă, Forța nevăută a credinței, Dincolo de perfecțiune) îmi împărtăsesc mare parte din cunoaștere în mod gratuit pe site-ul ce l-am creat, Lumea spirituală, am absolvit Masterul de psihanaliză, țin cursuri, seminarii, îmi împlinesc menirea mea pe Pământ și astfel întreaga mea viața s-a schimbat. În bine. Nu reiki a fost totul, însă reiki m-a ajutat mult pe acest drum.”

Carla von Vlad

“Începând de azi elimină teama.
Nu mai fii îngrijorat și fii plin de gratitudine.
Devotează-te muncii tale, ai grijă de oameni.
În fiecare dimineață și seara împreunează-ți mâinile pentru rugăciune.
Rostește aceste cuvinte din inima ta și cântă aceste cuvinte.”

(Mikao Usui - fondatorul sistemului reiki)

Sunteţi bineveniţi!

reiki

Lumea Spirituala Click to join lumea_spirituala@yahoogroup.com

fluturas

Descopera magia ascunsa in sufletul tau...

Cititorii fideli ai site-ului Lumea spirituala ma cunosc deja prin scrierile mele, la fel si cei ce mi-au citit cartile de spiritualitate si romanele initiatice. Lumea sufletului nu este decat o sora a primului meu site, o sora mai mica, la fel de frumosa, la fel de nazdravana, avand si ea aceeasi menire, respectiv raspandirea cunosterii. Nu o fac chiar in mod gratuit… Am si eu un oarece interes, doresc sa traiesc intr-o lume mai buna. (continuarea aici)

Pasarea Pheonix

De ce e necesar un maestru…

Este o certitudine ca avem in noi samanta perfectiunii, e sadinta in noi, ascunsa undeva in adancurile sufletului, stim instinctiv despre ea, pentru ca o simtim ca pe un dor…. Un dor de ceva, ceva numit FERICIRE. Sa cauti fericirea este programul divin. (continuarea aici)