Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com
Curs si initieri Karuna reiki - gradele 1 si 2

Seminar KARUNA REIKI este un sisteme reiki pe care îl recomand din toata inima. E un sistem ce te ajuta să te conectezi la natură, la energiile pământului, la îngeri și Arhangheli, la entități de lumină ce-ți aduc pacea lăuntrică și surâsul pe buze. Mărește sensibilitatea practicantului deschizându-i accesul la citirea cu mult mai multă finețe a energiilor subtile ale lumii înconjurătoare.

Se vor face acordajele pentru ambele grade o dată.

Vom discuta despre:

- ce este karuna reiki;

- simbolurile karuna;

- tehnici karuna de vindecare;

- tehnici karuna de influențare a realității;

- tainele psihicului uman;

- notiuni generale despre îngeri si arhangheli.

LA ACEST CURS POT PARTICIPA CEI CARE AU FOST INIȚIAȚI DEJA ÎN SISTEMUL USUI REIKI, GRADELE 1, 2 și 3 – cu cel putin 3 luni înainte.

Pot participa la acest curs și cei care nu au fost inițiați de mine în sistemul Usui reiki cu rugămintea ca la înscriere să mentioneze maestrul care i-a inițiat și data (anul) când au fost inițiați. Cei ce nu au fost inițiați de mine în sistemul Usui vor fi inițiați în sistemul Karuna în urma unor masuratori radiestezice și a unei discuții prealabile.

Cost inițiere ambele grade - 400 ron.

Durata curs: 3-4 ore.

Locația centrală și accesibilă va fi comunicată în timp util celor înscrisi.

Se primesc înscrieri până la adresa de mail: lumea_spirituala@yahoo.com sau la căsuța de contact a siteului Lumea spirituală.

KARUNA REIKI este un sisteme reiki pe care îl recomand din toata inima.

Prin inițierea în acest sistem se primesc mai multe simboluri ce ajută în vindecare și curățare atât a fiintelor dar și a spatiilor în care acestea viețuiesc.

Arhanghelul Mihail cu energia lui protectoare și cu sabia lui de foc, arhanghelul Gavriil cu intuiția lui, cu blândețea lui și energia lui rafinată apropiată de cea ce o simțim la invocarea Maicii Domnului, ne sunt aproape în timpul aceastei inițieri.

Sunteți bineveniți!

Lumea Spirituala Click to join lumea_spirituala@yahoogroup.com

fluturas

Descopera magia ascunsa in sufletul tau...

Cititorii fideli ai site-ului Lumea spirituala ma cunosc deja prin scrierile mele, la fel si cei ce mi-au citit cartile de spiritualitate si romanele initiatice. Lumea sufletului nu este decat o sora a primului meu site, o sora mai mica, la fel de frumosa, la fel de nazdravana, avand si ea aceeasi menire, respectiv raspandirea cunosterii. Nu o fac chiar in mod gratuit… Am si eu un oarece interes, doresc sa traiesc intr-o lume mai buna. (continuarea aici)

cursuri

Pasarea Pheonix

De ce e necesar un maestru…

Este o certitudine ca avem in noi samanta perfectiunii, e sadinta in noi, ascunsa undeva in adancurile sufletului, stim instinctiv despre ea, pentru ca o simtim ca pe un dor…. Un dor de ceva, ceva numit FERICIRE. Sa cauti fericirea este programul divin. (continuarea aici)