Home

CSS Nested Menus Css3Menu.comDespre cursuri

Din 2013 imi schimb stilul de a preda reiki si felul in care imi desfasor seminariile… De acum voi tine cont de adevarul spuselor cum ca vorbele zboara, insa scrisul ramane. Deci voi face apel la hartie si creion, in fine… stilou, pix si scrisul pe tabla. Asta nu inseamna ca discutii libere nu vor mai avea loc. Vor fi… ele sunt necesare.

Din motive bine intemeiate, voi pune accent pe exercitii energetice al caror efect e ridicarea frecventei, deci apropierea de lumina. Aceste exercitii actioneaza astfel indirect pe planul unde lumina e un bun atat de stringent, respectiv corpul cauzal adica planul emotiilor.

Vom pasi impreuna in mod practic pe teritoriile unde nu putem patrunde altfel decat prin starile alfa si uneori tetha. Uneori poate si in vieti anterioare. Lucru cu care insa nu ma joc! Insa imi este la fel de clar ca pentru videcare si/sau evolutie spirituala e necesara cunoasterea si intelegerea. Iar acestea necesita timp, insistenta si rabdare.

Marturisesc inca o data ca ma inclin cu respect in fata tuturor celor ce au ales calea cunoasterii si autocunoasterii, indiferent la ce nivel s-ar afla in prezent. Toti cei care au fost la cursurile mele sunt cei cu care am rezonat intr-un fel sau altul, sub un aspect sau altul al problemei. Rezonanta consta in natura emotiilor, nu neaparat in scenariu. De aceea stati linistiti nu va judec deloc, orice-ati face, ba mai mult, din tot sufletul, pe toti va inteleg.

Marturisesc ca nu am nici un fel de respect pentru acei pretinsi invatatori spirituali ce indeparteaza oamenii de adevar. Care le servesc povesti inventate, puerile si proaste si le hranesc increderea cu superficialitati care suna bine, dar nu au nimic de-a face cu ceea ce e numit adevar si cunoastere. E trist cand unii nu fac decat sa hraneasca orgolii sau sa dea raspunsuri spirituale neverificabile, ce nu fac decat sa hraneasca copilul flamand si trist din sufletele celor ce le-au acordat increderea. Oare cineva si-a rezolvat problema de viata daca i s-a masurat „deschiderea chakrelor”? Ma indoiesc. Ba chiar stiu sigur ca nu! Sau daca i s-a spus ca este „un spirit de clasa 8”? Nu… Insa a sunat bine, a sunat ca si cum ar fi discutat cu un mare cunoascator. Cunoscator… da, dar numai in arta de a amagi oameni.

Deschideti ochii sufletului dragi oameni aflati pe calea cunoasterii si priviti cu mare, mare atentie in voi, sufletul stie cui trebuie sa acorde increderea. Ascultati vocea sufletului… vocea inimii voastre, cea care va iubeste cel mai sincer pe voi.

Aduc mii de multumiri si un munte inalt de recunoastinta tuturor invatatorilor mei spirituali, pamateni si astrali, fara de care cu siguranta nu as fi reusit sa descopar comoara din sufletul meu. Si ma inclin in fata tuturor invatatorilor spirituali din tara si de pretutindeni, ce lucreaza in lumina si adevar.

Ceea ce e cel mai pretios lucru in viata e timpul…

Draga cititorule indiferent daca alegi sa vii sau nu la cursuri, ai grija cum iti petreci pe Pamant timpul. E al tau.

Viata este un dar… Un dar de la minunatul nostru Creator.

Fiti binecuvantati.

Carla von Vlad

Lumea Spirituala Click to join lumea_spirituala@yahoogroup.com

fluturas

Descopera magia ascunsa in sufletul tau...

Cititorii fideli ai site-ului Lumea spirituala ma cunosc deja prin scrierile mele, la fel si cei ce mi-au citit cartile de spiritualitate si romanele initiatice. Lumea sufletului nu este decat o sora a primului meu site, o sora mai mica, la fel de frumosa, la fel de nazdravana, avand si ea aceeasi menire, respectiv raspandirea cunosterii. Nu o fac chiar in mod gratuit… Am si eu un oarece interes, doresc sa traiesc intr-o lume mai buna. Ma adresez oamenilor ce sunt in cautarea comorii magice ascunse in sufletul lor. (continuarea aici)


Pasarea Pheonix

De ce e necesar un maestru…

Este o certitudine ca avem in noi samanta perfectiunii, e sadinta in noi, ascunsa undeva in adancurile sufletului, stim instinctiv despre ea, pentru ca o simtim ca pe un dor…. Un dor de ceva, ceva numit FERICIRE. Sa cauti fericirea este programul divin. (continuarea aici)