Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com
Carte cu trandafir Îmi place să spun despre mine că sunt în primul rând scriitoare, pentru că scrisul mă conectează la divinitate și la sinele meu cel mai înalt. Scriind am conștientizat că de fapt vorbeam despre suflet, despre misterele sale. Scriu de pe la vărsta de 20 de ani nuvele, jurnale, filozofie, povestiri ce n-au văzut încă lumina tiparului. Cele 5 cărți de spiritualitate pe care le-am publicat au fost scrise recent, după ce am făcut pașii pe adevarata cale menită mie. Am publicat la propria mea editură deoarece nu agreez nici un fel de cenzură și am dorit să fiu pe deplin eu, cu calitățilece încerc să mi le pun în valoare și cu inevitabilele defecte din care încerc să învăt ceva spre evoluția mea spirituală. Scriind am ajuns să înțeleg omul, această creație fantastică. Am înțeles că fiece om este un Univers infinit, un univers atat de vast ca nu poate fi descris in cuvinte decat intr-un mod finit, mod ce cuprinde fațete, aspecte, părți mici din Marele Sine, din marele tot numit OM.

Scriind m-am apropiat de Dumnezeu, am înțeles că descriind întâmplări reale de viață, scriu de fapt despre om, mai mult, de fapt scriu despre creația unui Scriitor magnific care a inventat miliarde de personaje, miliarde de vieți, fiecare cu sufletul său și cu povestea sa personală. Mi s-a părut fascinantă creația LUI și am dorit să-L înțeleg mai de aproape, motiv pentru care la un moment dat, am ales ințierile reiki, ce m-au condus spre Facultatea de psihologie, care pentru mine este a doua facultate – pentru că Dreptul si avocatura nu mi se potriveau. Am costatat că aceasta era adevărata mea cale, că anterior, mai mult forțată de împrejurări și de îndemnurile celorlalți, pornisem pe o cale ce nu era a mea, fapt pentru care am avut parte de suferințe sufletești, de lipsuri materiale și de blocaje în destin. Am fost nevoită să fac ceva, să aleg un alt drum pentru că sufletul meu striga: VINDECĂ-MĂ, ASCULTĂ-MĂ, ALEGE SĂ FACI ACELE LUCRURI PENTRU CARE AM FOST PROGRAMAT, NU-ȚI MAI IROSI TIMPUL ȘI VIAȚA TA PE PĂMÂNT, timpul e limitat! Știi bine care este acea cale!

Știam… drumul fiecărui om este scris în propriul său suflet.

A existat un moment când n-am mai putut rezista, un moment magic, când am avut curajul să schimb macazul schimbând direcția trenului vieții, deși lumea părea că e toată împotriva mea. Mi-am dat seama că e… doar “lumea”, nu eu, eu sunt eu, ea e ea... Că ALTCINEVA, mai măreț mă ajuta, îmi îndruma pașii ferm și discret pe cale. Am ajuns la reiki cu care a început tot, am fost condusă apoi spre psihologie, spre masterul de psihanaliză, si spre diverse cursuri sau cărți ce conțineau în ele cunoaștere: astrologie, numerologie, radionică, radiestezie, feng shui, filozofie, mistere ale omenirii, fizică cuantică, psihologie transpersonală, crearea realității, angeologie, și spre mulțimea nenumărată a cărților de spiritualitate ce le-am citit, cărți ce au venit în calea mea, ca și oamenii ce i-am cunoscut ulterior, exact în ordinea în care trebuie. Exact pentru a-mi aminti cine sunt.

Pe acest drum am întâlnit doi maeștri adevarați ce prin persoana și personalitatea lor pot spune că mi-au influențat într-o oarecare măsură modul de a vedea lumea și viața. Unul e maestru reiki, celalalt e clarvăzător. De fapt n-au făcut decât să îmi confirme propriile convigeri interioare, să-mi dovedească veridicitatea lor și să mă ajute să înțeleg că ceea ce gândesc și ce simt face parte din normalitate. Nimic nu este întâmplător și nimeni nu iese în calea unui om fără acele motive anume. A venit și momentul când am înțeles tot. Când mi s-a spus că menirea mea este de a fi învățător spiritual am plâns… am plâns de bucurie pentru că ȘTIAM. Sufletul meu știuse de la început asta. Acele cuvinte doar mi-au confirmat.

Chiar dacă absolvind psihologia am intrat în colegiul psihologilor și am devenit astfel psiholog clinician, am înțeles că omul e o ființă atât de complexă încât psihologia deși este necesară pentru un videcător de suflete nu are răspunsul la tot. Nici una dintre ramuri, nici chiar psihanaliza.

Omul e un întreg: e trup, minte, suflet (psihe = suflet), are canale energetice (nadisuri), chakre (porți ale sufletului aflate pe corpul fizic), și câmp auric în care i se pot vedea gândurile, intențiile, sănătatea și soarta. Are o personalitate, un temperament, un caracter, apititudini, destin scris în stele, soartă, dar și liber arbitru, are o mostenire genetică de la ambii părinți și un AND spiritual din existențele sale anterioare. Omul e influențat de mediul social în care se naște, de caracterul și personalitatea părinților, de spiritualitatea bunicilor și străbunicilor, de păcatele nemărturisite din neam, de credintețe proprii, de karma, de alegeri și de lumi subtile, de trecut, de viitor, de observatori văzuți și nevăzuți și alți nenumărați factori.

Conștiința este cea care ne ghidează și ne decide destinul. Ea determină întâmplările și cărările vieții. Pentru ca ea să se poată schimba urmând calea evoluției, deseori, nu este suficient să acționezi doar asupra credințelor conștiente (psihologia cognitivă) sau chiar inconștiente (psihanaliza) ci și să ai cunoaștere spirituală pentru a vedea legătura subtilă dintre lucruri și planuri.

Pentru asta am ales să ajut oamenii să se vindece, apelând la o combinație între psihologie și științele sufletului, alegând procedeul în funcție de om, nu adaptând omul în funcție de o anume teorie. Alegerea terapiei sau consilierii potrivite depinzând de problemă, de caracterul fiecăruia, de personalitate. Mă las ghidată de Dumnezeu în acest lucru, așa cum am făcut până acum. M-am obișnuit să disting vocea Lui de alte voci rătăcite, de gânduri nenumărate, și știu că atunci când urmez acea voce divină interioară E BINE.

Nu vorbesc doar de vindecare, ci și atunci când e cazul de evoluție spirituală, numită de psihologie dezvoltare personlală, fapt pentru care am ales sa-mi împartasesc cunoasterea celor ce vor un ghid spiritual spre o lume mai buna, celor ce vor să paseasca spre Lumina din Sine si sa-L cunoască pe Creator.

Le mulțumesc tuturor celor ce m-au ajutat direct sau indirect în pașii mei pe cale, prieteni și dușmani, toți au avut rolul lor, însă știind că omul în tot ceea ce face este condus de Ființa supremă, aleg să-I mulțumesc din inimă pentru tot lui Dumnezeu.

Carla von VladPuteti comanda carti sau contacta autoarea acestui si site la adresa de mail

lumea_spirituala@yahoo.com