Home

CSS Nested Menus Css3Menu.comConsiliere spirituală

inimi Există momente când ai dori să ajungi undeva, într-un loc pe harta destinului bine determinat, dar nu știi calea, sau îți lipsește curajul. Mai sunt și situații când nu știi ce vrei cu exactitate, știi doar că ai vrea să fii fericit, să te înțelegi, să te cunoști, să fii pe drumul tău, să-ți cunoști sufletul și menirea. Există momente când nu te mai înțelegi pe tine însuți/însăți, când nu mai știi să distingi cine ești tu cu adevarat și de ce vrei ceea ce știi bine că vrei. Sau când în tine există confuzie, există conflicte între dorințe, există gânduri și emoții contradictorii și stai blocat neputând să-ți alegi drumul. Uneori există sentimente contradictorii față de anumite persoane, păriți, prieteni, frați și nu știi ce să alegi sau să înțelegi.

A CONSILIA pe cineva nu înseamnă a-i desena drumul pe harta destinului, ci a-l îndruma să-și găsească singur calea pe hartă. Al ajuta să înțeleagă că el este unic, a-l ajuta să înțeleagă CINE ESTE și ce anume vrea de la sine, oameni și viață.

Drumul spre PRORPIUL SINE e acel drum absolut necesar. E singurul lucru în fața căruia îndrăznesc să pun cuvântul TREBUIE. Da, AUTOCUNOAȘTEREA e ceva necesar.

A consilia spiritual pe cineva e cumva sinonim cu a-l ajuta să pătrundă în propriul său Sine, sau altfel spus în esența ființei sale. De cele mai multe ori o singură sedință nu este suficientă. Nu putem pătrunde în complexul univers interior într-o oră. Există desigur și excepții când e vorba de o problemă minoră.

Pentru o schimbare si autocunoaștere sunt necesare înte 2 si 6 luni, cu câte o sedință pe săptămână.

Pentru a mai mult și pentru a lua legătura cu mine în vederea consilierii, vă invit să mă contactati prin acest site sau la adresa de mail lumea_spirituală@yahoo.com sau prin acest site.

Carla von Vlad

Lumea Spirituala Click to join lumea_spirituala@yahoogroup.com

fluturas

Descopera magia ascunsa in sufletul tau...

Cititorii fideli ai site-ului Lumea spirituala ma cunosc deja prin scrierile mele, la fel si cei ce mi-au citit cartile de spiritualitate si romanele initiatice. Lumea sufletului nu este decat o sora a primului meu site, o sora mai mica, la fel de frumosa, la fel de nazdravana, avand si ea aceeasi menire, respectiv raspandirea cunosterii. Nu o fac chiar in mod gratuit… Am si eu un oarece interes, doresc sa traiesc intr-o lume mai buna. (continuarea aici)

cursuri

Pasarea Pheonix

De ce e necesar un maestru…

Este o certitudine ca avem in noi samanta perfectiunii, e sadinta in noi, ascunsa undeva in adancurile sufletului, stim instinctiv despre ea, pentru ca o simtim ca pe un dor…. Un dor de ceva, ceva numit FERICIRE. Sa cauti fericirea este programul divin. (continuarea aici)